Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

15 september 2012
11:00

Bälinge IF P 99 svart

Referat: Gräsö IF P99 - Bälinge IF P 99 svart

I strålande höstväder spelar vi borta på Gräsö - lång resa dit men vi var taggade från start. Första 10 minuterna är helt jämna i matchen med chanser åt båda håll men så lyckas vi inte få bort bollen från straffområdet och får ett mål emot. Vi fortsätter att spela bra och har flera chanser - till slut trycker Victor in kvitteringen från nära håll. Vi har flera chanser än motståndarna i första halvlek och borde ha gjort flera mål men fotbollen är inte logisk och i halvlekens sista anfall gör Gräsö 2-1.
I början av andra halvleken kommer så vår berömda dipp på 5 minuter som leder till tre mål för Gräsö. Riktigt surt!
Vi tar oss dock i kragen och spelar vidare med god kämpaglöd. Chanser åt båda håll under matchens sista 25 minuter; Hampus gör ett antal fina räddningar då han rusar ut. Vi lyckas reducera 2 gånger (Alex N & Oskar L) och håller tätt bakåt vilket ger slutresultatet 5-3.
OM vi inte hade tappat i början på andra halvlek så kunde det lika väl varit vi som stått som segrare - fint att se att grabbarna fortsätter kämpa. Extra tack till Emil & Adam från 99 som ställde upp på kort varsel.

ons 6 jun 2012, 13:30 Bälinge IF P 99 svart - Gräsö IF P99 2 - 8